Iva Mertić

Nakon dugogodišnjeg bavljenja yogom, Iva Mertić je od 2009. certificirana yoga instruktorica, a po struci diplomirani komparist književnosti i profesor fonetike. 2012. završava 500 satnu, naprednu obuku za učitelje u Om yoga school te postaje RYT 500. kao i Yoga Kids TTC po metodi Rainbow kids yoga.

Osim što vodi regularne satove u Sanghi, Iva je suvoditeljica studija te asistentica i mentorica na SanghaOm yoga školi.

Od malih nogu bavi se različitim sportskim aktivnostim (plivanje, skokovi u vodu, jahanje, slobodno penjanje), ali tek je u yogi pronašla aktivnost koja ju u potpunosti ispunjava i zadovoljava na fizičkoj, ali i na onoj važnijoj, mentalnoj i duhovnoj razini.

Veliki izvor znanja i inspiracije na dosadašnjm putu jogija su joj Snježana Vukas, Sandra i Marco Bianco. Radionice s priznatim joga instruktorima (Paulom Dallaghanom, Adamom Rinderom, Katizom Satyom, Jadrankom Miklecom, Neilom Barkerom, Duncanom Wongom, Twee Merrigan, David Swenson, Gabi Božić) dodatno su obogatile njenu praksu.

Opširnije…