Snježana Nina Vukas

Snježana Nina Vukas certificirana učiteljica joge (E-RYT 500, RPYT) te osnivačica i voditeljica Sangha yoga centra i direktor programa SanghaOm yoga škole. Po struci je fotograf i grafički dizajner.

1998. godine odlazi u London gdje nastavlja svoj životni i duhovni put. U Londonu Snježana uskoro otkriva Ashtanga yoga praksu. Njezin učitelj Gingi Lee prvi u njoj prepoznaje potencijal učitelja te ova ideja postaje cilj i vizija Snježaninog budućeg života. Uz njega Snježana uči i od Hamisha Hendrya, tada jednog od rijetkih certificiranih Ashtanga učitelja.

2003. Snježana iz Londona odlazi u SAD gdje nastavlja vježbati Ashtanga yogu sa Davidom Swensonom. Tamo počinje istraživati i druge yoga stilove; Power yoga, Vinyasa flow, Prana flow, Jivamukti, Anusara, Viniyoga, Forrest yoga, Yogic Arts u raznim studijima te u sklopu radionica i yoga konferencija. Imala je priliku učiti od najpoznatijih yoga učitelja kao što su Shiva Rea, Baron Baptiste, Brian Kest, Ana Forrest, Duncan Wong, Seane Corn, Gary Kraftsaw. Tada otkriva i Budizam kao filozofiju koju i danas proučava i koji je dio njezinog duhovnog puta.

Opširnije…